SZÁRAZTÉSZTA ÜZEM

Cégtörténet

Száraztészta üzemünk 1994.-ben kezdte meg működését. Kezdetben kis kapacitással induló vállalkozásunk 1998.-ban alakult át egy nagyobb termelésű üzemmé. Folyamatosan fejlesztjük üzemünket. 1999.-ben vásároltunk egy vákuumos tészta gyártó prés gépet, amellyel még jobb minőségű száraztésztát tudunk előállítani. Így lehetőségünk nyílt arra, hogy több nagyobb partnert is színvonalasan ki tudjunk szolgálni. Teljesen automata gépekkel rendelkezünk, a tojás lé szivattyúzástól a tészta csomagolásáig. Tészta gyártó gépünk nagy kapacitással működik (óránként 200-300kg/h) teljesítményt tudunk elérni. Egyik fő célunk az volt, hogy egy rendezett, ellenőrzött termelési folyamatot hozzunk létre, mely által olyan minőségű termékeket tudunk előállítani, amelyek jobban megfelelnek vevőink elvárásainak. Mára ezek az elvárások megvalósultak. A termék kínálatunk folyamatos bővítésével szeretnénk régebbi vásárlóink kedvében járni és még több új, reményeink szerint elégedett fogyasztót meggyőzni arról, hogy a BARLEN, illetve HURON emblémával ellátott száraztésztákat vásárolja.

Élelmiszerhigiéniai biztonság HACCP

2002.-ben bevezettük és folyamatosan alkalmazzuk termelésünkben a HACCP rendszert, mely rendszer hatékonyan tovább növeli termékeink élelmiszerhigiéniai biztonságát.
A HACCP biztosítja, hogy az alapanyag átvételétől a késztermék kiszállításáig meghatározásra, dokumentálásra és bevezetésre kerüljenek a veszély megelőzésére és szabályozására szolgáló tevékenységek.

Termékeink, szolgáltatásaink

Fő profilunk a 4 tojásos száraztészták, ezenkívül gyártunk 8 tojásos és tojás nélküli termékeket is. Alkalmazott gyártási, csomagolási technológiánkkal és folyamatos fejlesztéssel garantáljuk száraztésztáink minőségét.
A tészta gyártás mellett panírmorzsa gyártással és kukoricaliszt, kukoricadara csomagolásával, illetve bércsomagolással is foglalkozunk.