BÉRCSOMAGOLÁS

Bércsomagolás:

Száraztészta üzemünk 1994.-ben kezdte meg működését. Kezdetben kis kapacitással induló vállalkozásunk 1998.-ban alakult át egy nagyobb termelésű üzemmé. Folyamatosan fejlesztjük gyártási és csomagolási technológiánkat. 1999.-ben vásároltunk egy vákuumos tészta gyártó prés gépet, amellyel még jobb minőségű száraztésztát tudunk előállítani. Így lehetőségünk nyílt arra, hogy több nagyobb partnert is színvonalasan ki tudjunk szolgálni. Teljesen automata gépekkel rendelkezünk, a tojás lé szivattyúzástól a tészta és egyéb élelmiszerek csomagolásáig. Tészta gyártó gépünk nagy kapacitással működik (óránként 200-300kg/h) teljesítményt tudunk elérni. Egyik fő célunk az volt, hogy egy rendezett, ellenőrzött termelési és bércsomagolási folyamatot hozzunk létre, mely által olyan minőségű termékeket tudunk előállítani, amelyek jobban megfelelnek vevőink elvárásainak. Mára ezek az elvárások megvalósultak.

Technológia:

2002.-ben bevezettük és folyamatosan alkalmazzuk termelésünkben a HACCP rendszert, mely rendszer hatékonyan tovább növeli termékeink élelmiszer higiéniai biztonságát.
A HACCP biztosítja, hogy az alapanyag átvételétől a késztermék kiszállításáig meghatározásra, dokumentálásra és bevezetésre kerüljenek a veszély megelőzésére és szabályozására szolgáló tevékenységek.

Élelmiszer bércsomagolás:

A tészta gyártás mellett panírmorzsa gyártással és kukoricaliszt, kukoricadara és egyéb élelmiszerek csomagolásával, bércsomagolással is foglalkozunk. A bércsomagolás során a bevezetésre került HACCP rendszerrel biztosítjuk a csomagolt termékek élelmiszer higiéniai biztonságát.